FeedbackBG.COM - Вашето мнение

За Проекта

FeedBack-BG.info e каталог, съдържащ набор от обекти, за които Потребителите могат свободно да добавят теми, коментари, да дават своята оценка.

За реализирането на FeedBack-BG.info е създаден уникален софтуер, позволяващ оптимално категоризиране на информацията, правейки я достъпна и намираема за широк кръг от хора, посредством олекотена и интуитивна система за навигация.

FeedBack-BG.info има за основна цел  да се превърне в основно място за Българския потребител, кадето той може да изрази и сравни мнението си за даден продукт, услуга и т.н. с мненията на други хиляди Потребители.

Всеки регистриран Потребител, получава възможността да обогатява съдържанието на сайта, с добавяне на нови обекти, категории, типове, населени места, теми и коментари към обекти. Регистрацията и добавянето на информация е свободно и безплатно.

Ползването на информацията, публикувана в FeedBack-BG.info, е по собствена преценка на потребителите. FeedBack-BG.info не носи отговорност за нанесени загуби и/или пропуснати ползи в следствие ползването на публикуваната в сайта  информация.

Автосервизи

  • РОДИПЕКС

    РОДИПЕКСРециклиране и ремонти на стартери и алтернатори за леки автомобили, бусове, товарни автомобили,...

  • ДЕМА

    ДЕМАРемонт на леки коли, бусове, джипове, камиони, тирове, автобуси и ремаркета. Продажба на гуми и...

  • Газ Сервиз София, газови инжекциони, газови уредби, АГУ

    Газ Сервиз София, газови инжекциони, газови уредби, АГУГаз Сервиз София, газови инжекциони, газови уредби, АГУ За контакти: Тел.: 0897 25 27 27 гр. София, кв....